avslutningsskor

Börjar längta mer och mer till avslutningen alltså. Inte så konstigt va, vem vill inte få sommarlov så fort som möjligt? Min klänning och skor kom igår och jag är helnöjd. Fast jag vet inte om jag vill sy upp klänningen på längden lite grann. Den är inte lång men vill ändå ha den liite kortare.. jag gillar det. Vi får se hur jag gör. Ni kan få se en liten sneakpeak på skorna. Klänningen får ni se när det är dags och jag fått sommarlov! :)
Så på avslutningen kommer jag inte vara lilla jag på 1.60. ;)

likes old school

Smakade den för första gången nyss. Ingen höjdare tycker jag.. den var inte skit äcklig men verkligen ingen favorit. ;)

älskade helg

Känner ni det? Jag känner det.. det är fredag och vi har en hel helg framför oss. Uuunderbart! Och jag ska inte göra något speciellt.. som vanligt haha. :) Men i veckorna när det är skola och träning som gäller och dagarna svischar bara förbi känns det som, så tycker jag det är sjukt skönt att bara vara. Inte göra något speciellt. Ta dagen som den kommer.
 
Igår färgade jag håret och det blev rött igen, vet inte hur många gånger jag färgat det rött nu haha. Sjukt många iallafall. Jag är grymt sugen på en förändring, men det kommer ta tid eftersom det är så svårt att få bort färgen och jag eftersom jag är så pass röd i mig. Kommer låta det vara hela sommaren så färgen får åka ur så mycket som möjligt och låta solen bleka ur det. Sen i slutet av sommaren, hösten får vi se vad jag hittar på. ;) Fan att det ska vara så krångligt med att byta hårfärg haha. Aja.. men jag trivs ju i mitt röda ändå!

19 april 2013

Imorgon är det helg och äntligen lördag! Blir massor med shopping, och självklart ha en myskväll och köpa massor med godis. :)

längtar


ny vecka, nya tag

Tjena! Allt bra med er? Känns lite roliga att skriva så nu när ni blivit ett gäng! :) Även om ni suger på att kommentera haha. Men har ni haft en bra start på veckan? För mig har det inte hänt så mycket. Skola, fortfarande utan Sabina.. saknar dig! Har tränat, duschat och ätit. Nu sitter jag i sängen och tycker det är skönt att inte klockan är så mycket. Har inget plugg som måste göras heller. Eftersom vi har nationella proven så blir det inte så mycket annat.. SKÖNT
 
Imorgon är det np i so/historia. Känner bara skjut mig. Bland det sämsta alltså. Är inte gjord för skolan men har ju överlevt hittills. Nu ska jag slå på någon serie och längta till LÖRDAG! :) Kramis

away we go

Den 23 maj, inte ens sex veckor dit gaaah (!!) så drar vi utomlands! Hallå vad jag längtar ihjäl mig. Längtar till så mycket och speciellt sommaren så jag snart klöser på väggarna. ;) Fast risken finns att jag troligen kommer missa när klassen åker till Stockholm, går på grönan osv. Om vi ens kommer iväg. Alla andra tidigare klasser har fått åkt iväg. Men jaja, då får det väl vara så. Jag ska då fan vara brun på avslutningen! ;)
 
Nästa helg ska jag även gå vilt loss på shopping. Har inte shoppat på två månader, duktigt av mig! Fast har inte direkt kunnat det heller. Känner hur det suger i shopping tarmen på mig.. ska fasen köpa allt jag ser. ;) Haha nej, men jag behöver en hel del nu och en rejäl shopping dag! :)

en kopp kaffe


tårta på några minuter

Mamma slängde ihop en tårta på några minuter. Men den blev lyckad för det! Farmor och farfar kom förbi en sväng tidigare idag och grattade pappsen. :)

fredagkväll

Jaa, tack gode gud att det är fredag! Idag fyller som sagt min pappa år så vi har grattat han lite och så. :) Annars så blir det en lugn helg. Bara massa slö och mys, underbart! Fredag idag och vi har käkat tacos som vanligt.

grattis pappa

Du kanske inte gillar bilden.. men det gör jag! Haha. Grattis på din dag!♥

hörde jag fredag?

Ja, imorgon! Helg, äntligen. Imorgon fyller min papps år, hela 46. Inte långt kvar till 50 nu! ;) Haha nejdå. Idag hade vi nationella i spanska och jag kan säga att spanska verkligen inte är min grej. Visst jag fattar väl lite efter snart tre år med att ha försökt fått in lite i huvudet, nåt ord här och där.. några meningar, men nej jag kan fan inte prata spanska.
 
Provet gick iallafall helt okej hoppas jag! Återstår att se. Var in och kollade hur det gick med linjen inför gymnasiet jag valt och jag kom in! Fast det visste jag väl redan. :) Handels alltså. Nu ska jag fortsätta slappa här i la sofá. ;) Adiós amigos.

jag står här, brevid dig


nionde april

Tjena! Tisdag idag - snart fredag gott folk. :) Snaart, det går fort! Har väl haft en okej dag. Kvällen slutade riktigt bra, med goda resultat och för första gången i mitt liv är jag glad över att ha gått upp lite i vikt. I muskler! Pang på den, nu kör vi vidare!!

kärleken mellan far och son


hade setat rätt fint


tillbaka till skiten

Tjäna! Sista dagen på lovet, men vi ska inte tjura över det! ''skönt att komma in i rutinerna igen'' - Inte en chans. Ny vecka imorgon och nya möjligheter. ;) Taggad på träningen och dags att trycka i mig mer mat för att det ska ge resultat! Ska inte göra ett skit idag. Bara ligga i sängen och ha det gött. :)

en torsdag natt

Kom hem från bion strax innan elva. Den blev lite försenad för den gick tydligen sönder i ena biosalongen så vi var tvungna att byta haha. Men filmen var bra! Inte riktigt som jag hade tänkt i slutet men helt klart värd att se tycker jag. :) Alltså har ni känt värmen ute idag eller?! Sjukt skönt! Nu ligger jag och myser i soffan med wille, min gosis. Men nu ska jag glo vidare på revenge som visades tidigare ikväll, missa det ju. Fredag imorgon, fint.

mama

Visst verkar den bra?! Gillar verkligen sånna här filmer bland annat.. massa annat hehe. Nej men den ska vara riktigt bra iallafall, så hoppas på de! :)

en dag i romme

Jag hade en kanon bra dag i romme igår! Grym heldag på skidorna, alldeles blå himmel och knappt några moln. Kunde inte bli bättre. Konstigt att vi inte åkt där tidigare, är ju inte direkt långt att åka. Vi har sagt flera gånger att vi ska åka dit men det har aldrig blivit av. Finns ju ''några'' fler backar att åka i än våran lilla uvbergsbacke hahah. Blev rätt tidig kväll igår efter att ha gått upp tidigt och åkt hela dagen men idag ska jag vara uppe. Måste fan passa på ju. Är så galet skönt att vara ledig. Inte långt kvar till sommarlov nu, snart är vi där! Har inte så mycket planer i veckan förutom träning och på torsdag ska vi på bio. Har väntat ett bra tag på att den ska komma ut på bio för den verkar riktigt bra, skräckfilm it is!
Jag tog fler bilder än dom här men min mobil vill inte sammarbeta med mig som vanligt, men här är några stycken iallafall. :)