hejdå påsken


tatuering

Det är inte jag på bilden. Men skulle inte tacka nej till tatueringen. Tycker den är riktigt läcker!

igårkväll

Jag hade sett fram emot en grym kväll igår som tråkigt nog inte blev så rolig ändå. Inge mer trädgårn för mig iallafall. ;) Min och Sophies första tanke när vi kom in ''vafan gör vi här egentligen?!''.

vårväder


påsklov & klasströjor

Idag har jag fått påsklov, äntligen! Fick även våra klasströjor och byxor. :) Kändes lite som vi redan ska splittras även om det är lite mer än ett par månader kvar. Herrejävlar vad fort det går alltså!
 
Har varit en rätt värdelös skoldag. Var bad taste idag men det var knappt några som klädde ut sig. Annars har jag varit på gymmet. Imorgon ska jag först hem till min saknade sophie, hoppas på en bra kväll & grym start på lovet! :)

earth hour

Earth hour ikväll, kommer ni släcka? Jag tror faktiskt inte vi kommer göra det. Inte datorn och tvn iallafall hahah ;) Har sprungit runt och tänt massor med ljus i hela huset, hela övervåningen och nedervåningen. Sjukt många ljus, men är det lördagsmys så är det. :)

svar på kommentar

Hej!
Jag har nyss börjat läsa din blogg och jag tycker verkligen den är jättebra. Jag läste ett gammalt inlägg där du svarade på frågor och såg att du hade fått en fråga om vilka som är dina närmsta vänner, men jag undrar vem som var din bästa vän när du var yngre och gick på dagis?
 
Svar: Åh tack, vad roligt att höra! Just när jag gick på dagis hade jag ingen bästa vän vad jag kommer ihåg. Men det fanns tre personer som jag hade som närmast när jag var yngre och det var Sophie - hon och jag har känt varandra hela livet då hennes mamma och min mamma varit kompisar sedan dom var väldigt små. Hennes mammas syster och min mamma var även bästa vänner när dom var yngre. Har alltid haft bra kontakt med Sophie och hennes familj eftersom våra familjen är nära. Men Sophie är ett år äldre än mig vilket har gjort att vi har glidit ifrån varandra vilket är väldigt tråkigt. Mamma skulle ha klämt ut mig en aning tidigare. ;) Hade vi varit i samma ålder och gått i samma klass hade vi nog garanterat haft bättre kontakt. Menmen man vet aldrig vad som händer i framtiden! :)
 
Dom andra två är Wilma och Jenny som jag har sjukt många minnen med och känt i många år. Wilma har jag känt sen hon bara var nåt år och vi umgicks typ varje dag när vi var små. :) Våra föräldrar har varit nära väldigt länge också. Men det skiljer tre år mellan oss och sen kommer man upp i en ålder då man glider isär helt enkelt. Jenny är också ett år åldre än mig och henne lärde jag känna för några år sedan. Även våra föräldrar blev väldigt nära och vi spenderade sjukt mycket tid tillsammans. :) Sjukt många minnen! Vi gjorde verkligen allt tillsammans - badade, cyklade, åkte skidor, sov över osv. :D Men även vi gled isär efter några år.
 

kiwi


skulle inte tacka nej till detta

Haha ja vad säger man - där njöt jag!

jag älskar ljus


if you don't step forward, you'll always be in the same place


flowers grow out of dark moments


black and gold

Köpte den för några veckor sedan men inte ''hunnit'' använda den än. Till skolan behöver jag inte någon väska längre eftersom vi släpar på dom jävla dataväskorna istället. Väskan är från h&m!

godmorgon

Jag har setat här i sängen och käkat frukost och kollar gg. Nu äter jag massa godis, haha riktigt söndagsmys! :)

tacos fredag


NÖJD

Bild 1 & 2 - Innan vi åkte till stan. Bild 3 - Efter frissan (inne på intersport/ team sportia haha) Bild 4 - Egopic hemmaaaa.
 
Bilderna ger inte alls rättvisa på hur håret ser ut. Det är iallafall grymt fin färg tycker jag, är riktigt nöjd! Blev några centimeter kortare också. Men ibland måste det ju toppas av en bit och bli lite fräschare :) Var dags att klippa lite!