hittat mina skor

Fick sån beslutsångest för det fanns ett annat par exakt likadana - förutom att dom inte hade någon öppning vid tån.. Tyckte dom var lite snyggare faktiskt med fick så ont i fötterna av att bara gå runt lite där inne i skoaffären. Men domhär var också riktigt fina och så mycket bekvämare och mycket mer stöd till fötterna. Så dom fick följa med hem! Ojoj vad elegant jag kommer vara haha.. tänker inte visa klänningen här. Än. :)

and the world is gonna know your name

Stått ut i skolan till 15,20. Åkte ner till gymmet och körde 1h på crosstrainern, nyss käkat och snart blir det en skön dusch. Imorgon falun och leta efter skor till bröllopet.. inte alls långt kvar nu.. fort det går!
Det är fucking HELG, -14 kg och jag mår bättre än någonsin♥

en nöjd julia

Goddag bloggen. Måste bara säga att jag älskar min hårfärg som fan! Blev så sjukt nöjd! Kommer verkligen fortsätta med den här färgen. Love♥ Sitter ute på altan just nu och var som vanligt för slö för att hämta kameran så det fick bli lite bilder med webbkameran, smidigt och enkelt ;) haha.. bättre än inga bilder alls ju!! :) Annars har jag varit i stan en sväng och köpt mig en resväska. Skulle köpa en grå jag sett förut men det fanns bara rosa kvar, så det fick väl bli en rosa då..

14

Hejhej! Har bytit om och myst ner mig i soffan efter några timmar på hamnen. Har somsagt vart där och käkat lite :) Längtar tills imorgon för så ska det bli strålande sol♥♥ Inge moln alls mellan 12-18 som det ser ut nu :D Måste bli bruuuuuun tills bröllopet i september! Min bror som gifter sig.. :) Har hittat min klänning jag ska ha från nelly och den satt som en smäck. Så jäkla nöjd! Måste bara hitta ett par skor.. :) Men nu ska jag nörda runt lite här, ha det bra.
min griiiiis. ligger här och myser med min andra misse nu :*

yesterday

Godmorgon.. tänkte jag skriva. Har varit vaken sen halv tio. Är skitväder.. :( Så vad ska man göra idag då.? Senare blir det iallafall combat. Var jättefin kväll igår så grillade och åt gott och tog det lugnt. :)
Tigergrisen satt med. :)

3


på naglarna


struttisar

Igår åkte vi till ett ställe där det finns strutsar! Hahah.. gjorde en liten utflykt dit ;) Inte är dom fina.. fast dom små var ju faktiskt lite fulsöta haha. :) Sitter framför tvn med mamma och nu tänkte jag leta på en film vi kan kolla på.
Inte är dom små :s Lägger upp lite mer bilder därifrån imorgon :)

I WILL GET THERE, JUST KEEP GOING.

Har gymmat i snart ett år och sen i mitten av april-maj har jag gått ner 12-13 kg. Är så sjuuukt glad över att ha lyckats med det. Det är inte så svårt att gå ner om man bara vill. Vill man, kan man. Väger mig för att det är så kul att se om det händer något, vad som händer.. Man kan inte bara gå efter vågen. Måste kolla på sig själv, det man själv ser och det man ser när man kollar sig i spegeln. Det kommer ta tid, jag kommer inte nå dit jag vill på några veckor. Men jag ska dit.

bärbar

På onsdag är det två veckor sen jag köpte min gobit ♥ Är grymt nöjd med den! En vit/grå samsung 15,6. :)
 
Var så jäkla trött för ett tag sedan så åkte ner till gymmet. Fick skjuts för min jävla mopedjävel går ju som ett lass skit. Helt plötsligt går det inte att gasa, den bara saktar ner. skit roligt. Senast det hände var i lördags vid shell när vi skulle åka och äta. Jag skjutsade erika och helt plötsligt gick det inte att gasa nånting! Ännu en gång!! Så min pappa kom ner och försökte men han fick gå med den hem. Han var tydligen stettig som en gris när han kom hem. Inte konstigt då det BARA är uppför. Pappa håller på och grejar med den nu. Pappa fixar! Jenny och stafne skjutsade iallafall oss, tur att båda dom har moppe! Vart iallafall riktigt pigg på gymmet. ;) Har tagit en dusch och ätit lite.. Nu ska jag bara slappa i soffan. Ha en bra kväll ♦

1 augusti

Godmorgon. Gick upp elva idag som vanligt typ.. Setat och ätit frukost framför pretty little liars och bara slappat. Vi tänkte egentligen åka och ta pass till mig idag men det får bli imorgon istället. :) Nu ska jag slappa vidare. Här är ett par bilder från i förrgår också.