min morgon


tre år

Kom på för en stund sen att idag är det prick tre år sedan jag köpte min kamera. Åren går fort.. ;)

Q / A

Vad ska du söka för gymnasium linje?
Svar: Jag ska söka Handels på högberget.
 
Kommer vi fortfarande hålla kontakten fast du väljer en annan linje?
Svar: Ja det hoppas jag att vi kommer!
 
När kommer det upp en header på din blogg?
Svar: Jag vet inte haha.. har inte orkat fixa någon bara. Det blir väl någon gång hehe.
 
Vad har du gjort idag?
Svar: Har inte hunnit gjort nånting typ. Vaknade kvart i åtta av att nån utländsk idiot ringde fyra jävla gånger hur länge som helst. Sen somnade jag om en stund, åt frukost och nu sitter jag i soffan. :) Ska snart göra iordning lite pannkakor!
 
Favorit färg?
Svar: Det beror på, på vad. T.ex. inredning gillar jag ljust, kläder gillar jag massor med färger typ, okej inte vilka färger som helst men vanliga liksom.. och svart passar ju till allt. ;) Men jag gillar ljust!
 
Vart redigerar du dina bilder, använder du dig av photoshop eller gimp eller något annat program?
Svar: Picmonkey! Bra och enkelt.
 
Längtar du tills vi ska åka moppe i sommar?
Svar: Som fan! Give me summmmeeer!
 
Vilket är ditt favoritplagg i garderoben?
Svar: Oj.. jag vet inte. Har massor jag gillar lite extra. :)
 
Hur tror du ditt liv ser ut som ca. 10 år?
Svar: Minst ett barn, bor i ett litet hus med en person som betyder mest för mig. :) Har ett jobb jag trivs med oså.
 
Har du någon okänd talang?
Svar: Haha jag vet inte :D kommer inte på något tyvärr.
 
Vart du världen skulle du vilja åka?
Svar: Överallt! Okej inte riktigt, men det finns så mycket jag vill se och så många platser jag vill åka till. Men thailand är något som jag verkligen längtar att få åka till, alla bilder man ser alltså.. vattnet, stränderna.. ta mig dit!!
 
Kan du komma till skolan så man får se dig människa.
Svar: Just nu är det sportlov, så nej.
 
Skaru se The host, och i så fall ska du se den med moi?
Svar: Ja den vill jag helt klart se, och det kan vi göra! Hoppas den är bra.
 
Favoritlåten, du måste välja..
Svar: Men åh.. det kan jag ju inte. :(
 
Favoritfilmen, obligatoriskt.
Svar: Haha men vafan :D gillar så mycket olika filmer som från Marley och jag, Titanic, Dear John, The last song (bölar filmer hehe) till Case 39 och Skeleton key. Det finns för många bra filmer så jag kan verkligen inte säga vilken min absoluta favoritfilm är.
 
Vad kommer dina framtida två barn heta?
Svar: Ännu en svår fråga.. sånt här är inte lätt alltså hehe. För jag vet inte, men jag vill gärna döpa mina barn till något som inte är så jättejätte vanligt, men inget fult namn såklart haha. ;) Taskigt att döpa sitt barn till Gunnar eller nåt.
 
Vill du åka till Italien, Rom, med mig i framtiden?
Svar: Absolut! Skulle vara skit kul. :)
 
Vad vill du se, uppleva och känna i livet?
Svar: Som sagt, det finns massor jag vill se och jag vill verkligen resa massor i mitt liv. Vad vill jag känna och uppleva.. riktig kärlek såklart. Det är väl något alla får uppleva i sitt liv någongång, och verkligen känna lycka. Sitter och drömmer om att bo utomlands i ett varmt, soligt land. Mår fan inte bra av det här grå tråkiga sverige under dom här dö tråkiga månaderna. Man kanske skulle ta och dra iväg till usa och bli lyx hemmafru? ;)
 
Vad är meningen med att leva?
Svar: Skaffa barn måste man ju göra! hahah, men jag längtar tills så mycket och vill göra så mycket under mitt liv, hitta kärleken och göra saker jag tycker om och trivs med. ♥

från dagen

..som varit helt underbar för när jag vaknade var det strålande sol och blå himmel!
 
Och nej, jag har inte varit ute och gått i uggs.. så blåst är jag inte ;) Svaren på frågestunden kommer när dom kommer.

00:00

Hejsan hejsan. Bara jag vaken.. inte ens någon av mina missar håller mig sällskap. Buhuu.. nej men jag sitter och kollar på oscarsgalan, eller egentligen gör jag väl inte det eftersom jag sitter här med datorn i knä ;) Men riktiga galan börjar väl halv tre inatt eller nåt sånt och slutar vid sex haha.. aldrig att jag skulle sitta och glo på det mitt i natten till tidigt på morgonen. Jag går väl och lägger mig när jag är trött.. är inte så super trött nu men. GODNATT på er. ♥

en dag i västerås

Haft en bra dag i västerås med mina päron. Hittade såklart lite.. även några fynd. Riktigt nöjd med alla köp! :D
Hittade äntligen ett par byxor som jag verkligen gillade. Nu blir det lördagsmys med godis. ♥

nattuggla

Är bara jag vaken här i huset. Pappsen och adam ska upp tidigt för adam har skrivning imorgon. Håller tummarna för honom att det ska gå bra! Så himla kul att ni blivit så många besökare förresten, ni blir bara fler och fler. Riktigt kul! :D Just nu sitter jag och halvkollar på 2012 på tvn.. ska nog slå på någon serie snart. Sitta och nattuggla lite hehe..
 
På lördag blir det västerås, får se om vi åker in till stan och går runt där och kikar i affärer och så. Får hoppas man hittar lite, fast det brukar jag ju haha. ;) Nej, men nu ska jag väl kolla vidare lite.. Puss&kram och nyp i stjärten!
 
 

at zynk


ask moi


19

Fattar inte hur hosta, slem, halsont och täpt i näsa kan sitta i så jädrans länge! Ska jag aldrig bli frisk eller? Fan vad jag ska njuta när jag blir frisk haha ;) Aja vad gör ni då? Alla är väl i skolan nu (kids och ungdomar alltså hehe). Jag sitter i soffan och käkar frulle! Riktigt gott.
 
Är friluftsdag imorgon. Det är meningen att det blir backen hela dagen och åka skidor som jag gör så sällan nu för tiden. Åkte nog bara en gång förra året. Bodde verkligen där uppe förut! Fan vilka minnen. Mitt andra hem haha. Då var det liksom vakna, frukost, klä på sig, åka dit och spendera hela långa dagen där. Kommer ihåg känslan varje dag man kom hem och tog av sig pjäxorna! Så jävla skön känsla :D Men nu ska jag väl fortsätta sitta här.. bli frisk nu Julia. Bli frisk.

mystofflor

 

14 februari

Hoppas ni haft och har en bra Alla hjärtans dag!♥
 
Idag fyller även min fina vän Sabina år. Grattis älskade du på din 16- årsdag 

ett armband

Köpte det här när vi var i turkiet. Köpte inte så jätte många smycken men fick med mig några stycken iallafall. :)

lite av allt

Har hållt på och grejat med bloggen för fullt. Både idag och igår.. rätt drygt faktiskt! Den blir väl fin och klar.. nångång ;) Jag har inte så mycket att skriva om just nu, dålig fantasi hejhej, men annars då så är jag sjuk. Förkyld, hosta, halsont, feber och hela den tråkiga biten. Jag som nästan aldrig har feber. Även om jag varit sjuk och hemma från skolan en del känner jag mig verkligen inte i form för att sitta och koncentrera mig på lektioner, i feber liksom. Det går bara inte.. hälsa före skolan, alltid!
 
Tog mig till skolan igår för att det var gymnasieval, eller det skulle vara, men slutade med att det inte blev nåt för att syv var sjuk. Stannade ändå en timme och lyssnade på allt babbel om klasströjorna. Jag vill ha en grå men det var det inte många som ville.. Slutade iallafall med marinblå. Tråkmånsar hehe. Byxorna blir svarta med mitt namn på rumpan! Hallelujah vad sexigt. :)
Vi har fått jääättte mycket snö här!

det fina i sig


ibland blir det inte som man tänkt sig

Ska aldrig säga igen att jag börjar bli bättre. Åkt på feting förkylning. Orkar inte med detta. Vaknat 50 gånger inatt, låg och kollade på klockan men pallade inte mer så gick upp innan åtta. Så sur och trött så jag vet inte var jag ska ta vägen. :)

q&a

Från: Anonym
Fråga: Hur gjorde du för att gå ner i vikt? :-)
 
Svar: Jag började helt enkelt ändra min kost, det blir enormt stor skillnad beroende på vad man stoppar i sig, tro mig. Jag började träna på riktigt (på gym) i början av hösten 2011. Men det var inte förrän i slutet av april 2012 som jag ställde mig på vågen för första gången sen i slutet på sexan och jag bestämde mig helt enkelt för att ta tag i det. Genom att sakta men säkert börja äta nyttigare och fortsätta träna och röra på mig. :) Det kunde gå någon vecka och jag vägde mig igen - och det gav resultat! Jag gav det tid och hade tålamod. Det sker inte över en natt! :) I början åt jag nästan aldrig något gott (onyttigt menar jag nu). Då var det fruktsallad som gällde för mig. Självklart unnade jag mig någon gång ibland, men det var väldigt sällan. Efter turkiet resan i september så började jag äta lite gott på helgerna och det gör jag fortfarande. :) Hoppas du blev nöjd över svaret. Undrar ni något annat - fråga!
Bilden är från november 2012.

första februari

Blev en sväng till stan med mamma. Hittade dock inte några täckbyxor. Att det ska vara så himla svårt att hitta ett par. Blev ett par andra saker istället :) Det är fredag och jag har bara lite hosta kvar och halsen har nästan släppt helt.. jävligt glad att jag slapp en fet förkylning! Annars så längtar jag till imorgon - choklaaaaaad
Behövde verkligen en ny almanacka (min hade setat kvar en hel månad) och ni ser ju vilken det blev. Han är ju så snygg. ;) Köpte även en liten skål för den var så söt och rea var det ju också alltid lika bra!