vitsippor


19e maj

Det är söndag, två skoldagar innan vi drar till arlanda på onsdag natt! Kan inte beskriva hur underbart skönt de känns. Ska njuta som en gnu. ;) Gick upp tidigt imorse för jag hade tänkt ligga ute och sova i solen hela dagen haha, men så blev de ju inte. Såklart. Har varit moln hela dagen..
 
Jag och pappa, eller pappa då, har gjort iordning min cykel! Gjorde iordning den för några år sedan så färgen hade släppt en hel del på vissa ställen. Den blev iallafall svart igen, fast med röda hjärtan istället för gröna prickar! Blev bra!

min fina svartvita


one piece

Ett riktigt kap! Ser ni mitt hår förresten, brunt.. buhu. Men nu skiter jag i det, blir ordning på det om några veckor igen iallafall, haha!

nike free run

Mamms, papps.. checka in dom här va. Jag fyller snart år. ;)

en solig söndag

HEJ SOMMAR! Helt underbart väder vi haft idag. Så har legat och stekt lite fläsk och njutit av värmen. Grillade lite nu på kvällen. Gott som alltid. Jag sitter med min altandörr öppen nu och då jävlar är det sommar!
 
Har testat en till av dom nya loka sorterna också, och den på bilden är den enda som jag tyckte om. Lemon pie eller vad den heter smakade jag inte ens för den lukta inte nå gott haha. Annars då.. herregud vad jag har druckit vatten idag. Men nu - tillbaka till mitt vatten och godis. ;)

do you think of me like l think of you


en fredag kväll

Kände bara att jag måste tipsa om den här filmen jag och mamsen såg ikväll. Safe haven heter den. Grym! Det är inte ofta när jag kollar på film som jag låter tårarna rinna faktiskt. Men nu kände hur jag verkligen inte kunde hålla tillbaka så jag och mamma satt och grina ikapp haha. Men är det lyckligt/sorgligt så är det. Jättebra film iallafall! :)
 
Oj vad klockan sprang iväg då. Inte för att det gör något. Imorgon kan och får jag sova hur lääänge jag vill!

tjäna


första maj


svart och vit


fyra från gårdagen


valborg

Valborg igår. Vad gjorde ni? Här åts det grillspett och annat gott! Tror jag och Sophie är dom nya grillspettsmästarna. Dethär hade jag på mig också. ↑