klocka

50% på ur & penn så jag slog till! :)

nära men ändå så långt bort

orkar inte med detta nå mer, när drar vi? några månader står jag ut till värme och stekande sol, eller?
Har gått ner sju kg sen vi var till turkiet.. men nu är det stopp! :) Fast har inte vägt mig sedan jul heller, så har inte sån stor koll på vad jag ligger nu.. jag hade stenkoll varje vecka förut. Det handlar ju inte bara om vikten!! :)
 

för det är frrrredag!

Japp, nu var fredagen här! Äntligen säger jag och tror nog alla känner likadant ;) Vart en vanlig skoldag och även varit nära att frysa ihjäl! På riktigt.. trodde fan att benen skulle stelna där ett tag alltså haha! Det blev iallafall mindre kallt sen så tog en pw och fick med mig mamma. :) Nu är det iallafall helg - helt underbart nu njuuuuter vi. :D Ha en grym helg!
ni får stå ut med lite instagram bilder här, men det gör väl inge :)

bland det finaste i mitt liv

Snart blir du hela 5 år min lilla gris ♥

16 januari

Sitter och fryser.. och myser. Folk lär väl tro att jag gått och dött eller något! Sjuk som jag är, sjuka jullanpullan. Har fortfarande min julstjärna hängandes i fönstret, vill inte ta ner den.. den kan få hänga där hela vintern hahah. :D Nädå men någon gång ska den väl ner hehe, men inte nu ;)
 
Har snöat hela dagen, helt underbart. :) Ska dock få ännu kallare i helgen och nästa vecka.. fyfan då vill man ju inte röra sig utomhus när det är -20!! Ska snart försöka plugga lite, pappa var så snäll och åkte och hämtade lite i skåpet i skolan. Sen ska vi väl käka lite, bara jag och pappa eftersom mamma jobbar kväll. Lite tråkigt faktiskt.. :)
Blev lite bak i helgen, fast bullarna blev så små och inte så många så ska nog knåda lite mer bulldeg i helgen ;)

beauty light


9 januari

 Livet leker.. eller nja.. skolan är igång igen och jag skulle inte kalla mig taggad på skollivet. Jag gick hem från skolan efter ett par lektioner för att jag inte mådde bra. Dessutom är mamma dyng förkyld. Jippi. Åkte till akuten strax efter sex för att pappa fick problem med minnet. Ja minnet, men nu är allt bra! Som tur är. Jag och mamma åt plättar till lunch och jag säger bara oohhhh! sketa gött vill jag lova :D Just nu sittligger jag i soffan och har det bra, ska fortsätta med det hela kvällen lång. Får se om mamsen orkar se på film med mig, kan ju alltid hoppas. :)
skulle göra vad som helst för att få åka iväg, nu!! vill ha värme

new rings

Inte bästa bilderna menmen.. :)

fjärde dagen på året

Åkte på magsjuka igår kväll jag av min bror så har legat i soffan sedan dess.. och i sängen. Hatar att må såhär.. trött och helt orkeslös. Tur att jag slapp spy inatt iallafall, fast fem gånger igår kväll.. trevligt trevligt. Men imorgon mår jag nog bra! hoppas jag. :) Har inte fått i mig så mycket att äta sen igår men ska nog försöka få i mig lite glass senare. Gott med något kallt.

första januari tjugohundratretton

Placerad med arslet i soffan helt själv. Bror som fått kräksjukan sitter instängd på rummet, pappa sitter nere och mamma har gått och lagt sig. Hon har sågottsom legat däckad hela dagen sen igår haha! så går de. ;) Jag blev kvar nere hos goran igår natt. vaknade runt tolv fast känner mig ändå lite små trött, fast bara lite hehe. ska väl fortsätta spendera min kväll här i soffan som en nörd med tv dator och mobil haha. vi hörs väl när vi hörs! :)

2013

Har inte så mycket att berätta, eller jo fast det får inte ni veta. ;) Vilket sjukt nyår med en jädrans massa tjatter. Tjena 2013- får se vad detta år har att bjuda på!