mina nya kängor


30 september

Hur var eran kväll igår? Min var toppen♥

turkiet 2012

Har hur många bilder som helst.. Men jag lägger upp lite allteftersom.. :)

innan man visste ordet av så var man inte så liten längre


fredagsmys

Har varit i borlänge idag och hittade lite nu till hösten :) Köpte inte så jättemycket men hittade bland annat ett par underbara kängor! Med nitar. Älskar dom! Skulle egentligen köpa ett par andra svarta skor med träklack men dom fanns inte. Hittade ett par andra istället som jag blev lite förälskad i :) Nu har jag satt mig i soffan i min onepiece och knut på huvet.. fredagsmys. Finns det något bättre. Imorgon kommer några kompisar hit och vi ska käka tacos och ha det mys ♥ Hoppas ni har en lika mysig kväll som jag.. är det något på tvn ikväll eller..? ;)

svaren på era frågor

Berätta om någonting pinsamt du gjort!
Svar: Alltså sånna här frågor hatar jag haha.. man har väl gjort massor som man skämts över men jag är så dålig på att komma på vad man gjort egentligen :( så tråkig är jag. Tyvärr får ni ingen pinsam berättelse från mig :(
 
Vilket gymnasium vill du helst gå på?
Svar: Jag vet inte riktigt vad jag ska välja. Men jag vill inte bli något ''speciellt''. Jag har mina intressen som foto, djur och inredning tex. Men jag vill inte bli något speciellt inom det utan det är mina fritidsintressen. Vill helt enkelt ha ett vanligt jobb :) haha.. Så vilken linje jag kommer välja får vi helt enkelt se. Men vart jag vill gå är i ludvika :)
 
Hur tror du din framtid ser ut om ca. 10 år? :)
Svar: Hmm.. 25 år.. Då är jag förhoppningsvis lyckligt kär. Bor med världens bästa kille och kanske väntar barn? ;) vem vet, kanske har en knodd då redan hehe. Har ett jobb jag trivs med. :)
 
Din kompis Erika, är hon så jävla snygg på riktigt som på bild?
Svar: Ja Erika! Klart du är.
 
Vad vet jag inte om dig redan?
Svar: Shit vad svårt det här var då.. När jag var liten satt jag på min första cykel och sen nyste så jag slog i pannan i en skruv på styret. Fick ett litet märke faktiskt. Haha.. eller visste du redan det, erika? ;) 
 
Vad är kärlek för dig?
Svar: Kärlek finns både mellan kompisar, familj, släkt och pojkvän/flickvän. Men vad är kärlek för mig? Att man älskar en, finns där, bryr sig, är snäll och omtänksam.. Vad ska man säga. Kärlek är kärlek. Men kärlek till kille är speciellt.. som pojkvän. Man känner knappast likadant till sin pojkvän som familj. Det är ju olika.. :) Iallafall så är det underbart♥
 
Godis? Inte?
Svar: Nej. Jag äter inte godis och har inte gjort det på flera månder.. :) Jag älskar godis och choklad men håller mig borta från det. Stoppar inte in det i munnen ;) Men unnade mig själv massor med godsaker när vi var i turkiet. Är man på semester kan och får man unna sig tycker jag. Åt dock inte godis men fanns massor med goda bakelser :D
 
Vill du komma på mitt framtida bröllop om sisådär en 10 år?
Svar: Ja självklart erika!
 
Vad tycker du är snyggast på en kille?
Svar: Har inget jag tycker är mycket snyggare än nånting annat. ;) Men ett par fina ögon älskar jag. Och en söt rumpa ;) Spanar väl in helheten helt enkelt. Personlighet och utseende.
 
Vad skulle du beskriva din ofantliga snygga stil som? när du shoppar vad tittar du efter?
Svar: Bekväm kanske.. vet inte hur jag ska beskriva min stil. Tittar väl helt enkelt efter det jag tycker är snyggt. Fastnar jag för något fastnar jag för det :)
 
Vad har du för motivation när du tränar?
Svar: Jag tränar och rör på mig för att må bra och självklart vill man ha en kropp man är nöjd över. Det är viktigt att triva med sig själv. Bilder kan ge mig motivation och ge mig mer vilja att lyckas bli mer nöjd! :)
 
 
Varför började du träna?
Svar: Jag började gå ut och gå väldigt mycket sen blev det gymmet nån gång ibland eftersom min morbror äger ett gym här. Så det var ju perfekt! Sedan fortsatte jag bara. Dock gick jag inte ner nånting i vikt då, dom första månaderna. Det var först i mitten på april iår jag vägde mig för första gången på två år tror jag. Var verkligen inte nöjd med vikten eller hur min kropp såg ut. Så jag började helt enkelt tänka på vad jag stoppade i mig och gav det tid. Åt nyttigt och tränade. Gav det somsagt tid och det gav verkligen resultat. Förrförra fredagen innan vi åkte till turkiet vägde jag mig och det visade att jag hade gått ner 16 kilo! SEXTON KILO! på fem månader. fyfan vad grym jag är! Nu har jag inte vägt mig på två veckor men har jag gått upp nåt kilo gör det inget blev verkligen förändring förra veckan vi var på semester eftersom man äter så annorlunda.. och mycket haha :) Tränar för att jag mår bra när jag rör på mig både mer psykiskt och fysiskt! Jag vill inte bli en pinne med ingenting på kroppen. Ja, jag vill vara smal. Ja, jag vill ha en smal kropp men också stark med MUSKLER! Men verkligen inte överdrivet. :)
 
Vilken slags träning tycker du bäst om?
Svar: Jag tycker om både styrka och kondition. Men måste nog säga kondition faktiskt eftersom jag älskar att gå ut och gå :) och få frisk luft på samma gång.
 
Vad är det bästa du vet / det värsta?
Svar: Det bästa jag vet. Av vad som helst? Shit pommes.. jag vet inte :( Bland det bästa jag vet är att ha kul.. känna lycka :) Det värsta jag vet. Att kärlek ska vara så svårt kanske. Nej jag vet inte. :)
 
Vad vill du bli när du blir ''stor''?
Svar: Som sagt.. Vet inte - Vill inte bli något speciellt :)
 
Har du många bra vänner? Berätta lite om dom!
Svar: Ja.. alla har ju några närmsta vänner och här är mina.. :) Måste säga att jag älskar er allihop och litar på er. Det allra viktigaste♥
Jenny.
Min fina jenny som jag började känna när jag började 7an.. :) Visste inte riktigt hon var men hade hört lite om henne eftersom min vän erika känt henne länge. Märkte att hon hade en jävligt skön humor för det första. Vi fick mer och mer kontakt och sen var det som vi satt ihop. Det var hon och jag. Julia o Jenny. Bara vi två hela tiden. Dom två som garvade hela tiden. Hade så himla roligt. Förstår nästan inte hur vi kunde skratta så mycket som vi gjort. Få sånna dära skrattattacker hela tiden som vi fick. Vi håller ihop än idag och jag kan berätta allt för henne för jag vet att hon förstår, och jag litar på henne av hela mitt hjärta.
Erika.
Erikaaaaa. Hur länge jag inte känt dig? Vi har gått i samma klass sedan lekis och har enormt mycket minnen ihop. Äckligt många så man knappt kommer ihåg dom. Haha nä men vi har inte alltid hållt ihop i yngre år utan det blev mer i femman?? Det har gått upp och ner flera gånger förutom i sexan då vi blev fast. I sjuan tappade vi kontakten ett tag men vi hittade tillbaks till varann igen. Sedan dess har vi haft samma kontakt. Erika, självständiga erika :) hehe.. litar på dig till hundra min fina♥
Sabina.
Har några gamla minnen med dig och nathalie för flera år sedan? :) Du kommer ihåg va. Har inte haft någon kontakt med dig sedan dess förutom att vi gått i samma klass och småpratat lite och förutom nu när vi började 9an. Vi började få lite kontakt, pratade mer och mer och sen sitter man ihop helt enkelt ;) Har inte så många minnen med dig, än. Förutom alla dagar i skolan.. Men det blir med tiden och lära känna varann ännu mer :) Med dig kan man verkligen prata om allt.
Samuel.
STAFNE! Min gamla skidkompisar som jag sett många gånger i backen i yngre år :) Kommer inte ihåg när det var vi gick sån bra kontakt? Men det var ju i 8an va? eller var det t.o.m. i 7an.. :/ iallafall. Riktigt glad att vi fick sån bra kontakt och du är en helskön person.. älskar hela sättet du är på. Du är du :)
 
Vilket är din favorit mat?
Svar: Det är nog tacos! Tacostacostacos.. sen finns det ju massa annat gott men jag har alltid älskat tacos!
 
Hur ser en perfekt dag ut för dig?
Svar: Sovmorgon, ledig hela dagen, god frukost framför någon serie, träning och bra väder..? :) Finns massor som skulle göra min dag perfekt.
 
Har du några husdjur, isf vad för djur?
Svar: Ja, vi har två katter.. tiger o wille heter dom, mina godingar :)
 
Är du kär?
Svar: Nej.. kär är jag inte. Men det kommer väl med tiden.. ;)
 
Hur ser din drömkille ut och hur ska han vara?
Svar: Han kommer väl se ut som han ser ut.. haha. Nä, men jag faller inte för vad som helst. Sjävklart ska han vara snygg. Han ska vara omtänksam, snäll och kärleksfull osv. :)

långhelg och mys med min misse

Trevlig helg på er. :)

25 september

Hej! Jag ville mest bara tala om att jag lever.. som dom flesta som läser min blogg redan vet hehe. Jag har iallafall haft en underbar veckan i turkiet! Allt var super. Det enda jag saknade var någon.. blev lite tråkigt mot kvällarna också, det var ett väldigt lugnt ställe. För lugnt för mig faktiskt. Har varit både en underbar och hemsk resa med inte så goda nyheter. Men det var superskönt där borta, sol, bad och MAT. haha fyfan vad man äter. Känns som man bara äter för man inte gör så mycket. Måste fan ha gått upp nåt kilo. Men vad gör det? Det går jag ner så lätt igen. :)
 
Idag var jag tillbaka i skolan igen.. jag har verkligen inte saknat den. Men jag har saknat personerna som gör den. Fattar ni? Höhö vännerna♥ Jag slutade sent som nästan vanligt idag. Har tagit en hyfsat långpromenad och inte hunnit med så mycket mer än det + mat och dusch. Nu har jag bytit om till myskläder och ska väl ta tag i so OCH no som ligger på bordet och väntar. På fredag är vi lediga och då blir det troligen borlänge och leta efter en vinterjacka! Gud vad mys.. gillar faktiskt hösten. Känner att jag inte riktigt har tid för att hålla på och blogga massor så det blir någon gång ibland :) Jävlar vad klockjäveln går fort.. Nu ska jag pina huvet. Hoppas ni har en roligare kväll än mig.

hejdå sverige, tjena turkiet

Goodmorning :D Vaknade rätt tidigt idag men riktigt skönt ändå slipper man stressa och kan fixa i lugn o ro. Vi åker runt en ett ungefär och planet går ikväll. Ha det toppen, för det ska jag ha!♥
Bild sen bröllopet förra lördagen. Mina kära bröder och kusiner. :) Alla är dock inte med på bilden men.

ASK ME


lördag - och bröllop

Godmorgon. Sitter här mätt som en plätt. Blev väckt imorse sen kunde jag inte somna om.. när man väl får sova!! Vad ska jag skriva.. haha står still. Men det är som sagt bröllop idag och det ska bli så kul! :) Hela tjocka släkten och massor med andra människor. Hoppas jag inte börjar stor böla.. haha, för på min kusins bröllop för två år sedan tänkte jag nej, men jag kommer nog inte gråta osv. Eeehh. Jo. Det gjorde jag kan jag säga. Tårarna bara rann.. så känslofullt och vackert.
 
 Ska väl börja göra iordning mig efter tolv för jag funderar på hur jag ska ha håret. Får se hur det slutar haha. Har en liten aning hur jag ska ha det iallafall. Ha en toppen lördag, det ska jag ha! Puss vi höres. 7 dagar kvar.. ohmy.

fredag kväll

Nu taggar vi bröllop imorgon!Nu mat sen en promenix (troligtvis) och dusch och lite nagelfix. Pussokram

5;e

Har åkt runt på lite moppe med två kompisar.. Tog lite bilder och så. :) Sen åkte jag hem och tog mig en promenad, sen åt jag mat och sen en dusch. Nu sitter jag i soffan och andas med munnen för är så tät i näsan! Jobbigt läge! Måste ta tag i spanskan nu.. får se hur det går då. Ska försöka iallafall. Vi höres!

Rödblommig och gó efter promenixen. Jäklar vad det blåste, nu är det höst! :o