klappar

Fick dom här av bror och emelie i julklapp, ett armband och ett halsband ↑
Dessa ↑ från två av mina bröder och deras flickvänner. Lyckat att jag köpte exakt likadan i fredags haha. :D

minijul hos farmor

Hade en jättemysig eftermiddag hos farmor igår med god mat och fint sällskap. Eftersom vi inte firade julafton tillsammans så hade vi liten minijul igår. Tog inte så många bilder men det blev några iallafall. :)
Min fina farmor
Pappsen fick agera tomte - Fina emelie

29 december

Jag har gjort mig klar och sitter i soffan och väntar på att vi ska åka till farmor. Vi ska dit och fira lite minijul med 2 av mina bröder + deras tjejer. Farfar ligger på sjukhuset så är lite konstigt att åka dit utan att han är där. Vi ska iallafall äta lite mat där och ha det mys :) Hoppas ni har en bra lördag!

juldagen

Hade ni en bra julafton igår? Det hade jag! Idag har jag hunnit med en långpromenad, tagit en dusch och fikat.  Min morbror kommer hit om någon timme innan han åker tillbaks hem till stockholm. Ikväll ska jag på bio! Jag mamma och pappa faktiskt. Ska se Hobbit i 3D. Har höga förväntningar nu så hoppas den är grym. :) puss

lussekatter

Hunnit med massor idag. Bland annat bakat dessa med mamsen, det var första gången för båda två haha. Men ni ska bara veta hur lyckade dom blev! Kanon goda! :) Klätt granen har vi även gjort, jag och pappa. Lika vacker som varje år. Vi tar alltid en från skogen så vi har inte världens vackraste men den är så himla mysig som varje år och lyser upp så fint ändå!

20 december

Åh vad bra jag mår! :D Imorgon får jag mitt efterlängtade jullov, snart är det jul som jag ska tillbringa med min underbara släkt som jag verkligen älskar. Jag har inte gjort så mycket idag, slutade skolan tidigt, åkte sedan och handlade med mamma, slog in julklappar så det är klart nu. Fast ska nog fixa lite mer imorgon haha :)
min ''lilla'' bebis som var lite busig när jag kom hem :)

mobil skal

Idag landade mina skal jag beställde för bara två dagar sedan i bredlådan! Denna ↓ och en likadan svart :)

xfactor

Jag blev hemma idag. Men nu mår jag verkligen bra, konstigt hur förkylningen och allt annat kan komma och gå hela tiden. Just nu är det xfactor som gäller.. vem tror ni vinner? :) Jag tycker awa är grym men man vet ju aldrig hur det kan sluta, men jag tror hon tar hem det för jag tror alla ser hur grym hon är! Imorgon ska jag och mamma åka till ludvika och göra lite ärenden. Snart julafton och allt ju! :) Trevlig fredagskväll på er och trevlig helg

vad jag saknar detta


6 december

Helt okej dag. Kan säga att jag fortfarande står fast vid att jag kommer välja handels som förstahandsval när tiden är inne och vi ska välja linje :) Kan även berätta att träna skulle jag tydligen Inte göra. Här sitter jag, nyser så hälften vore nog, snoret rinner, snyter sönder näsan, halsen gör ont och jag mår helt enkelt bajskorv. Har ju redan vart sjuk en hel vecka nu. Blev så himla mycket bättre och nu bryter det ut.. IGEN?!

december

Min underbara lördag kommer bestå av lite julshopping (julpynt, inte kläder ;)), fixa lite mys här hemma och äta lite gott. :) Ha en toppen första december♥